Kuchnia tajska (niedziela)

Tajlandia! Kraj wysp, Złotego Buddy i chili. Kuchnia Tajska to najbardziej kolorowa kuchnia świata! Podobnie jest i z jej smakami – są bardzo zróżnicowane, od delikatnie aromatycznych do bardzo ostrych, z których jest znana. Bogactwo kolorów, smaków, zróżnicowanie składników daje niezapomniane przeżycia. Pokażemy Wam jak możecie przyrządzić kawałek tego bajecznego świata na Waszych talerzach! To będzie prawdziwa Tajska biesiada przy toaście wzniesionym wodą kokosową.

Na warsztatach przygotujemy:

  • Krewetki w sosie własnym z grzankami i kwiatem bananowca,
  • Pad thai,
  • Kluay buat chee.

 

Zapraszamy wszystkich – zarówno początkujących kuchcików, jak i tych bardziej zaawansowanych.

Gwarantujemy nie tylko wspaniałą atmosferę, ale także świetną zabawę!

Wydarzenia dostępne na naszym Facebooku.
Więcej warsztatów znaleźć można w naszym kalendarzu.

Data

Paź 25 2020

Czas

13 h 00 min - 17 h 00 min

Koszt

160.00PLN

Lokalizacja

Kultura Pichcenia
Zielińska 2/11, 31-227 Kraków, Poland
Tomasz Borecki

Organizator

Tomasz Borecki
QR Code
Close Menu
×
×

Koszyk