Kultura Pichcenia to miejsce dla tych wszystkich, którzy nie boją się stawić czoła nowym kulinarnym wyzwaniom. Jeśli jednak ktoś się boi to udowodnimy mu, że nie warto. To miejsce dla wszystkich. Zarówno dla początkujących jak i dla tych, którym wydaje się, że już nic
w kuchni im nie straszne. Umiejętności kulinarne warto ćwiczyć i ulepszać na każdym etapie. Chociażby tylko dlatego, że to przecież świetna zabawa!

Uczestnik VII edycji programu MasterChef. Autor kulinarnego bloga “Tomek w rosole!”. Kulinarny influencer. Miłośnik gotowania i jedzenia. Kocha gotować odkąd pamięta. Jak sam wspomina już jako młody chłopiec zamiast kopać z kolegami w piłkę wolał pomagać mamie i babciom w kuchni. Zostało mu tak do dziś. Studio kulinarne było jego marzeniem od kilku lat. W końcu uznał, że dojrzał już wystarczająco by to Marzenie zrealizować. Tak właśnie narodziło się Studio Kulinarne “Kultura Pichcenia”.
Close Menu
×
×

Koszyk