Sushi – kuchnia japońska

Warsztaty z sushi – japońskiej potrawy, na którą składają się gotowany ryż zaprawiony octem ryżowym oraz wszelkiego rodzaju dodatki takie jak owoce morza, wodorosty nori, kawałki ryb, warzyw, grzyby, także ziarna sezamowe. To potrawa, która została doceniona i stale zyskuje na popularności w kraju.
Na warsztatach przygotujemy:
  • Futo Maki: Łosoś/tuńczyk oraz dodatki,
  • Futo Maki w tempurze,
  • California Maki,
  • Sake Nigiri: łosoś,
  • Warzywa w japońskiej tempurze.
Zapraszamy wszystkich – zarówno początkujących kuchcików, jak i tych bardziej zaawansowanych.

Gwarantujemy nie tylko wspaniałą atmosferę, ale także świetną zabawę!

Wydarzenia dostępne na naszym Facebooku.
Więcej warsztatów znaleźć można w naszym kalendarzu.

  • 00

    dni

  • 00

    godzin

  • 00

    minut

  • 00

    sekund

Rezerwuj wydarzenie

Sushi - kuchnia japońska (13.03.2021)

Udział w warsztatach: Sushi - kuchnia japońska (13.03.2021)

Dostępne Bilety: 9
Bilety Sushi - kuchnia japońska (13.03.2021) zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.

Data

Mar 13 2021

Czas

15 h 00 min - 19 h 00 min

Koszt

170.00PLN

Lokalizacja

Kultura Pichcenia
Zielińska 2/11, 31-227 Kraków, Poland
Tomasz Borecki

Organizator

Tomasz Borecki
REJESTRACJA
QR Code
Close Menu
×
×

Koszyk